Kameran takana

"Se oli se päivä, kun otin ekaa kertaa salaa valokuvia mummin kertakäyttökameralla. Seuraava askel oli ikioma järjestelmäkamera."

Moikka! Ja kiva, että päädyit just mun sivuille. Täällä päivystelee aikuisuuden kynnyksellä kompasteleva nainen, jolle valokuvaus on aina ollut intohimo.

Olen itseoppinut valokuvaaja mutta olen tiennyt alusta saakka, että juuri tämä on se mun juttu. Pyrin tekemään jokaisesta kuvaustilanteesta uniikin ja juuri asiakkaan näköisen. Nautin kuvaustilanteista niistä lähes yhtä paljon kuin kuvattava itsekin.

Perustin kesällä 2016 valokuvaus "harrastustani" eteenpäin vievän 4H -yrityksen ja runsasta työkokemusta alalta löytyy jo vuodesta 2014 saakka.

Vaikka kuvaankin pääosin häitä, onnistuu minulta myös muutkin kuvaukset. Kuvauskokemusta löytyy erilaisista tapahtumista ja mainos- sekä muotokuvista (vauvasta vaariin). Joten jos sulla, sun ystävällä, tutulla tai vaikka ihan lemmikilläsi on tarvetta valokuvaajalle, niin älä epäröi ottaa yhteyttä!

pssst. Tällä hetkellä kuvailen lähinnä Mikkelissä ja Hankasalmella mutta myöskin kaukaisemmat kohteet ovat neuvoteltavissa!